Buiten beeld

Verhuur/Evenementen 

Filmhuis Oosterhout heeft de beschikking over een moderne multifunctionele bioscoopzaal evenals een uitnodigende  foyer. Beiden zijn beschikbaar voor diverse evenementen zoals congressen, recepties, product- en bedrijfspresentaties, verjaardagen, borrels en filmvoorstellingen voor een besloten publiek.


Bioscoopzaal
•    82 zitplaatsen
•    4 mindervalide plaatsen
•    Groot scherm
•    Digitaal geluid (Dolby Digital/SR)
•    Microfoons op afroep beschikbaar
•    Beamer voor video-/computerpresentaties mogelijk

Foyer
•    Bar met Jura volautomatische koffieautomaat met verse bonen, compleet dranken assortiment incl. bier en wijn
•    Diverse mogelijkheden voor catering bespreekbaar
•    Gemotiveerd en gastvrij personeel

Het is het mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten op tijdstippen anders dan onze reguliere voorstellingen. 

Verhuur voor besloten gezelschappen
Indien meer dan twee maanden vooraf wordt gereserveerd kunt u deze faciliteiten ook gebruiken tijdens de normale voorstellingstijden.

Voor inlichtingen, prijsopgaven en boekingen kunt u contact opnemen met Filmhuis Oosterhout. Bereikbaar via 0162 - 69 68 58 of via info@filmhuisoosterhout.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet en denken met u mee voor een onvergetelijk en geslaagd evenement.

Referenties

B Total - reclamebureau
Op 25 oktober 2015 vierden wij de premiere van door onszelf geproduceerde documentaire in het Filmhuis in Oosterhout. Gezien het feit dat wij een in Breda gevestigd reclamebureau zijn, waren we al lange tijd op zoek naar een theater waar wij onze klanten konden ontvangen en onze film in een intieme setting konden laten zien.
Het filmhuis in Oosterhout leent zich bij uitstek voor de organisatie van (kleinschalige) relatie-evenementen. De samenwerking met de vrijwilligers verloopt soepel en daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om de ruimtes naar eigen wens in te richten. 
De theaterzaal met 82 stoelen is daarnaast ook goed te gebruiken voor presentaties. Wij hebben de samenwerking met het filmhuis als heel positief ervaren en raden deze locatie van harte aan.

Beleggingsclub Nescio 
Eind oktober zijn we met een grote groep (ca 35 personen) na een dagje uit als afsluiting naar Het Filmhuis op de Heuvel gegaan. Borrel, wat eten, een film zien. 
Om 18.00 werden we ontvangen met, natuurlijk, die borrel en een lekkere amuse. De ontvangst was allerhartelijkst, de ambiance heel gezellig en het personeel bijzonder vriendelijk en niet te flauw om in hoog tempo de drankjes aan te slepen, die werden besteld. Na de welkomstborrel werd een heerlijk voorgerecht geserveerd, waarna we uitgenodigd werden om de bioscoopzaal in te gaan, waar de film "La Famille Bélier" werd vertoond. In de pauze van de film werd het hoofdgerecht geserveerd en na de film het dessert. De koffie en/of borrel werden weer met veel plezier geserveerd door de vrijwilligers van Het Filmhuis. 
 Het Filmhuis, dat sinds een jaartje open is, is een prachtige gelegenheid om film en feest te combineren. De organisatie is in principe in de mogelijkheid alle films te huren die men wenst. Tijd en pauze is zelf te bepalen. Het personeel, dat uit louter vrijwilligers bestaat, is allervriendelijkst en dienstbaar. 
Het voortreffelijke eten werd verzorgd door restaurant Perron, dat ook zijn personeel ten dienste had gesteld. 
Een zeer geslaagde avond, een goed initiatief, dat zeker navolging verdient.