Handleiding

Direct ticket kopen?

 1. Ga naar bestel hier uw tickets rechts bovenaan de website.

 2. Plaats hier uw bestelling en voorzie deze van uw naam, e-mail adres en ga akkoord met de voorwaarden. Betaal met iDEAL.

 3. U kunt zoveel tickets voor verschillende voorstellingen bestellen als u wilt. Het winkelmandje biedt u een overzicht en mogelijkheid tot verdere aankoop, wijzigen of betalen.

 4. Vul bij het afronden van uw bestelling uw naam en e-mail adres in en ga akkoord met de voorwaarden. Betaal met iDEAL.

 5. Vervolgens ontvangt u na betaling in uw mailbox de door u bestelde tickets om deze zelf af te drukken.

Eerst film kiezen

 1. Naast de filminformatie klikt u rechts bovenaan op de knopbestellen.

 2. Vanaf hier volgt u de instructies vanaf punt 2 bij direct kaartje kopen.

Direct ticket kopen én kortingspashouder?

 1. Ga naar inloggen rechts bovenaan de website. Log in met uw kortingspasnummer en de pincode die u van het Filmhuis ontvangen heeft. Bij de eerste keer inloggen is het om veiligheidsredenen aan te bevelen uw pincode te wijzigen naar uw persoonlijke pincode.

 2. Vanaf hier volgt u de instructies vanaf punt 2 bij direct kaartje kopen.

Eerst film kiezen én kortingspashouder

 1. Naast de filminformatie klikt u rechts bovenaan op de knopbestellen. Log in met uw kortingspasnummer en de pincode die van het Filmhuis ontvangen heeft. Bij de eerste keer inloggen bent u verplicht om de pincode te wijzigen naar uw persoonlijke pincode.

 2. Vanaf hier volgt u de instructies vanaf punt 2 bij direct kaartje kopen.

Extra informatie kortingspashouders

De korting die u met uw persoonsgebonden pas ontvangt, (per film ontvangt u eenmaal €1,- korting met uitzondering van kinderfilms) wordt in het systeem automatisch berekend ongeacht het aantal stoelen dat u reserveert. Zo kunt u voor het hele gezin in één keer alle kaartjes bestellen. Wanneer u met meerdere kortingspashouders een film bezoekt, zullen zij voor het ontvangen van de korting zelf in moeten loggen en een kaartje bestellen. In de loop van het jaar zal een aanpassing in het verkoopsysteem plaatsvinden, die het mogelijk maakt om met meerdere kortingspashouders tegelijk kaartjes te bestellen.