Kaartverkoop

U kunt bij ons pinnen

Filmhuis cadeaubonnen zijn aan de kassa verkrijgbaar.

Vanaf 1 januari 2015 gelden onderstaande tarieven:
Volwassenen: € 8,50
Kinderfilms : € 6,-
Houders van de kortingspas € 7,50

​Bezoek de pagina met uitleg over het online bestellen van uw filmticket(s) : handleiding ticket kopen

Kortingspas
De persoonsgebonden kortingspas kent een looptijd van een kalenderjaar. De pas wordt - tot opzegging - elk jaar automatisch opnieuw verstrekt. Wanneer u na januari voor het eerst een kortingspas aanschaft, betaalt u naar rato. De kortingspas verleent alleen recht op korting bij films voor volwassenen. Kinderfilms zijn van elke korting uitgesloten.

Aanvragen
Het tarief van de kortingspas bedraagt in 2015 € 15,00 per jaar. Met deze pas kunt u een heel jaar elke film één keer voor € 7,50 in plaats van € 8,50 bezoeken. De kortingspas is persoonlijk en kan aangevraagd worden via info@filmhuisoosterhout.nl, waarna deze tegen contante betaling af te halen is voor aanvang van een film. U kunt de pas natuurlijk ook persoonlijk bij onze kassa verkrijgen.

Machtiging

Bij het ophalen van uw  kortingspas vragen wij u een machtigingsformulier in te vullen, zodat de kosten van de pas – tot opzegging – jaarlijks automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven.

Opzegging
De kortingspas dient twee maanden voor het einde van het kalenderjaar te worden opgezegd. Dit kan door middel van een mail naar info@filmhuisoosterhout.nl of persoonlijk aan de kassa van het Filmhuis.