Welkom

Welkom op de website van het Oosterhouts Filmcafé

Wij zijn blij u te mogen ontvangen in ons mooie pand aan de Oosterhoutse Heuvel voor een mooie, ontroerende of spannende film. Uiteraard bieden wij uw kinderen ook een leuk programma. Op woensdag en in het weekend draaien we een variatie van kinderfilms. Zie ons filmaanbod in de agenda op onze website. 

Wist u dat wij nu ook telefonisch bereikbaar zijn? U kunt ons bereiken op:


Telefoonnummer: 0162-722820 

 

​Laatste nieuws

* Speciaal Zomerprogramma van 26 juli tot 31 augustus.

In deze periode draaien we elke middag om 15.00 uur een kinderfilm of familiefilm. Deze films kosten €6,50 voor elke bezoeker ongeacht de leeftijd. In samenwerking met Mad-Hat Koffie en Bubble tea hebben we een leuke kortingsactie in deze periode. We verstrekken kortingsbonnen van elkaar. Hierdoor kunt u de film van 15.00  uur voor €5,00 bezoeken en het tweede drankje bij de Mad-Hat gratis drinken.
 
* Foodies documentaire "Noma-my perfect storm" met gratis proeverij van streekproducten op woensdag 10 augustus.
 
Bewust met eten bezig zijn. "Waar komt mijn eten vandaan en hoe is het gemaakt?" Steeds meer mensen stellen zich deze vragen. Ook de chef koks in de documentaire Noma, met een opmerkelijke keuze nadien. Komt u kijken en proeven hoe lokale ondernemers deze vraag beantwoorden en vervolgens vormgeven in hun bedrijf?
 
 

Onze openingstijden:

Dinsdag         :     11:00 uur - 23:00 uur

Woensdag     :     10:00 uur - 23:00 uur

Donderdag     :     11:00 uur - 23:00 uur

Vrijdag           :     10:00 uur - 23:00 uur

Zaterdag        :     11:00 uur - 23:00 uur

Zondag          :     11:00 uur - 23:00 uur

Tijdens deze openingstijden kunt u aan onze kassa op Heuvel 27 een kaartje kopen voor de voorstelling van uw keuze. Binnenkort bieden wij u ook de mogelijkheid om via deze site online een ticket te bestellen. Wij hopen dit zo snel mogelijk te realiseren.

U kunt genieten van een drankje voorafgaand, tijdens en na de film. Tijdens de ochtendvoorstellingen op woensdag en vrijdag serveren wij u gratis een kop koffie met iets lekkers.

do. 18 augustus - 15:00 uur

De kleine prins

Bekijk de trailer op YouTube
Bekijk de trailer op YouTube

Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is. De kleine prins is een prachtige en ontroerende film voor de hele familie van regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda). Met diverse animatietechnieken brengt hij de de verschillende werelden van het meisje en het prinsje ingenieus tot leven. De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het filosofische en poëtische jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld.

Regie: Mark Osborne
Genre: Animatie , familiefilm
Land: Frankrijk
Speelduur: 108 min

Entree: €6,50
Locatie: Oosterhouts Filmcafé

Media

Kijkwijzer

Geschikt voor alle leeftijden